Zakelijk

Loopt u met de gedachten om vlaaien te gaan verkopen of bent u al bewust op zoek naar een leverancier? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij leveren op dit moment vlaaien en aanverwante artikelen aan een aantal winkels in het midden en zuiden van Nederland. Een 2 tal ketens, maar ook een groot aantal zelfstandige vestigingen.
Omdat we niet zo groot zijn, zijn we heel flexibel en denken echt met de klant mee. En de lijntjes zijn heel kort, doorverbinden kennen wij niet! Misschien niet de goedkoopste, wel kwalitatief de aller beste. En bij ons geen contract of lange termijn afspraken:  wij binden u door onze kwaliteit en service. Nieuwsgierig vul het contact formulier in en u hoort van ons. Maar bellen mag ook: 0622290603. (Monique.)

Bent u op zoek naar een vlaaien fabrikant? Dan bent u bij Houwens Vlaai aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij precies hoe wij de lekkerste vlaaien kunnen produceren. Ons assortiment bestaat daarom ook uit 180 verschillende producten. Naast ons vast assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om uw product op maat te produceren. Dat maakt Houwens Vlaai uniek.

Wij tellen 36 relaties door heel Nederland. Via ons complexe maar goed werkende logistieke proces kunnen wij de dagverse vlaaien leveren zoals u van ons gewend bent. Naast het leveren van dagverse vlaaien is er ook een mogelijkheid om vlaaien ingevroren te leveren. Denk hier met name aan de lactose- en gluten-vrije producten.

Wij zijn de ideale partner als het gaat om het leveren van vlaaien aan de zakelijke markt! Leveren wij ook de lekkerste vlaaien bij u binnenkort?

Laat hieronder dan uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel ons direct op: +31 6 22290603.

0
Relaties
0
Verschillende producten
0
Dagen de beste service